Elektronica en Modelbouw Club Rozenburg

De Elektronica en Modelbouw Club Rozenburg (E.M.C.R.) is in 1972 opgericht en heeft in 1975 zelfs koninklijke erkenning gekregen.
Het ledenbestand schommelt tussen 130 en 150 leden.
 

Begonnen als club waarbij het zelf bouwen van elektronische componenten voorop stond, is het accent in de loop der jaren verlegd naar het bouwen en vliegen van modelvliegtuigen en modelhelikopters.
 


Natuurlijk is elektronica zeer belangrijk in de modelvliegsport, maar dit vormt niet meer de hoofd- activiteit van de club.
Het bouwen wordt niet zozeer in clubverband gedaan, echter op de vaste clubavond (en natuurlijk op mooie vliegdagen), is steevast een schat aan ervaring aanwezig, zodat altijd goede bouw- en vliegadviezen gegeven kunnen worden.

Wij streven ernaar de modelvliegsport op een veilige en professionele manier te beoefenen, waarbij aan sommige regels niet valt te ontkomen. Zie de reglementen. Te vinden via de menu-optie Club documenten op de home pagina in het menu links op de pagina.

Ons veld is gelegen aan de Noordzeeweg in Rozenburg. Kijk voor de juiste routebeschrijving op locatie. (Hoofdmenu > E.M.C.R. > locatie)

Op het modelbouwforum worden regelmatig vliegafspraken gemaakt door de diverse leden, en bij goede weersomstandigheden zijn er bijna altijd wel mensen in het weekend (en op sommige doordeweekse dagen) op de club te vinden , Voor het forum: klik hier

De documenten op deze site zijn gelinkt in PDF-formaat en kunnen gelezen worden met het programma Acrobat Reader.
Indien u niet in het bezit bent van dit programma, kunt u via de link hiernaast de laatste versie gratis downloaden.
 

Reacties op deze website zijn welkom via e-mail: reacties@modelvliegclub-emcr.nl