Na de verplichte sluiting van alle sportclubs vanaf 15 maart 2020 naar aanleidingen van de inspanningen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) te vertragen werd er per medio april door de overheid, NOC/NSF, KNVvL (overkoepelend), KNVvL Modelvliegsport en clubs vooruit gekeken naar een periode waarin de initiële maatregelen versoepeld kunnen worden. EMCR Rozenburg heeft het Protocol Verantwoord Sporten – Modelvliegsport geschreven voor KNVvL afdeling Modelvliegsport en de Federatie van Limburgse RC Vliegers.

Aan de hand van dit protocol, en alleen in strikte naleving ervan mag vanaf 11 mei de club weer beperkt opengesteld worden.

Alle leden van de EMCR hebben op 07 mei een mail ontvangen waar in het protocol duidelijk uitgelegd is. 

Om de aanwezigheid van leden op de club in goede banen te leiden hebben we hiervoor een boekingssysteem geopend.  De locatie van dit boekingssysteem hebben de leden ook in de mail van 07 mei ontvangen.

Dus: Zij het in aangepaste vorm, we kunnen vanaf 11 mei  de hobby weer beoefenen!