Belangrijke mededeling

Als KNVvL en NOC*NSF club sluiten ook wij de deuren (minimaal) tot en met 6 april ivm de maatregelen rondom het Covid-19 virus.Welkom op de website van Modelvliegclub E.M.C.R. Rozenburg.

De Elektronica en Modelbouw Club Rozenburg (E.M.C.R.) is in 1972 opgericht en heeft in 1975 zelfs koninklijke erkenning gekregen.  Het ledenbestand schommelt tussen 130 en 150 leden.    
Begonnen als club waarbij het zelf bouwen van elektronische componenten voorop stond, is het accent in de loop der jaren verlegd naar het bouwen en vliegen van modelvliegtuigen en modelhelikopters.  
 lees verder


Beste piloten,

De blaadjes vallen stilaan van de bomen, dus hierbij alvast wat hulp om de winter door te komen!
Wees welkom!


 

Op 30 mei 2020 houden we de 3de editie van Warbirds over Rozenburg.
Na 2 erg geslaagde edities hopen we jullie allen weer te zien voor dit gezellige samenzijn van warbird-liefhebbers!
Graag inschrijven via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeX_NML8S0XrQz2oe9MmWjJm_nCZVfDq8hFhqlS5AFf52jdbw/viewform

  •  

 

 

 

 

 


PRIVACYWETGEVING

Zoals wellicht bekend, verwerkt ook onze vereniging Uw persoonsgegevens, o.a. voor het administreren van Uw lidmaatschap, bezoeken van deze website enzovoort. 
U heeft het recht om te weten welke gegevens we van U gebruiken, waarvoor, en hoe wij met deze gegevens omgaan.
Ingevolge de privacywetgeving (AVG) zoals deze op 25 Mei 2018 van kracht wordt hebben wij hiertoe een PRIVACYVERKLARING opgesteld. U kunt deze hier downloaden en kennis nemen van de inhoud.